RastiPiikkiö on suunnistuksen erikoisseura, jossa jokainen voi suunnistaa oman taitotasonsa mukaan. Toiminta painottuu pääosin entisen Piikkiön kunnan alueelle Kaarinassa.

Toiminnan pääpaino on lasten ja nuorten toiminnan järjestämisessä sekä harrastesuunnistuksessa. Seuralaiset osallistuvat innokkaasti mm. Jukolan ja Venlojen viesteihin – viime vuosina noin 3…4 joukkueella kumpaankin, sekä Halikko- ja 25Manna -viesteihin. Toki RaPilaisia tapaa myös henkilökohtaisissa kisoissa.

RaPin yhtenä vahvuutena on monenlainen osaaminen ja se mahdollistaa myös aktiivisen kilpailujen järjestämisen, jossa huippuna SM-sprintit naapuriseura Paimion Rastin kanssa 2011. Harrastesuunnistuksen suurimpana ponnistuksena RastiPiikkiö ja Hirvensalon Heitto järjestävät Lähirasteja, joita pidetään kesäkaudella vuoroviikoin.

Vakiintuneen paikkansa yhteistoiminnassa ovat ottaneet myös vuosittaiset Joulumaili, kauden päätöstilaisuus sekä toiminnansuunnitteluristeily.

Haluatko jäseneksi RastiPiikkiöön?

Laita sähköpostilla halukkuutesi jäseneksi puheenjohtaja Juha-Pekka Vahalalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  ja saat vastauksena lisäohjeita. Jäsenmaksu 2022 on 20 euroa.